Това мнение изрази пред БНР евродепутатът Радан Кънев. Той даде пример

...
Това мнение изрази пред БНР евродепутатът Радан Кънев. Той даде пример
Коментари Харесай

Радан Кънев: Партиите като крайна десница ще имат по-силно предст...

Това мнение изрази пред БНР евродепутатът Радан Кънев.

 

Той даде образец с евроконсерваторите, които са по-скоро настроени еврокритично, в сравнение с антиевропейско и показват твърда поддръжка към Украйна. Другите пък се пробват да избягат от това, че са прокремълски партии. 

 

„ Нашата „ Възраждане “ беше изолирана, евентуално поради твърдата си политика в отбрана на Русия “, уточни Кънев.

„ Не мога да предсказвам, само че може да има трета група на крайнодесни, само че тя няма да промени генерално ориентацията на Екологичен потенциал във външната политика, а ще даде едно дясно аварийно болшинство. Досега имаше ляво болшинство, което предприе рискови стъпки с икономическата политика и евентуално ще бъде сменено от дясно аварийно с по-консервативен метод “, сподели още евродепутатът.

 

По думите му в новия Екологичен потенциал „ ще има знак, че европейските жители желаят по-силна политика за сигурност и защита и по-силна миграционна политика “.

 

Относно листата за евроизборите той означи, че няма да станат скоро, „ имам опит в съдружни връзки и знам “. Според него за лидерът на листата на ПП-ДБ за Екологичен потенциал - Никола Минчев, има единодушие в обединението и той е „ симпатична, сплотяваща персона “.

От 20-годишния си опит по високите равнища на политиката, където се взимат решения, Кънев знае, че „ при делене “ всички губят, при „ обединяване “ всички печелят.

 

Във връзка с това дали ГЕРБ е изиграл сътрудниците си в ръководството на страната, Кънев посочи:

 

„ Дали някой някого е изиграл, не мога да кажа. Това ръководство трябваше да се случи и скърбя, че ротацията не се случи. България проигра късмет, ръководството не се случи поради корупцията. Не мисля, че някой от нас си е правил заблуда, че няма да има последствия от ръководството с ГЕРБ “. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР